HB Ejendomme har specialiseret sig i ombygning, renovering og tilbygninger, men udfører også almindelige tømrer og murer opgaver.

Vi hjælper både private boligejere og virksomheder, hvad enten du står over for en større renovering af dit hus, kontor eller butik. Har brug for vejledning, eller bare mangler en håndværker et par timer.

Inden opstarten i 2007 har Brian udført talrige meget forskellige renoveringer, både de helt små, og de store totalrenoveringer.

Senere har han videreuddannet sig til energivejleder og certificeret termografist.

Dette gør, at der naturligt tænkes energivejledning med i ombygningen.

Selvom vi hører til midt i det jyske har vi arbejdet for både private og virksomheder i stort set hele landet.

Kontakt os og vi giver et tilbud på dit byggeprojekt.

OBS vedr Coronavirus marts 2020! Læs om HB Ejendomme og Coronavirus her: HBE Corona

Hvad siger kunderne om HB Ejendomme og Renovering Aps:

Hej Brian! Mange tak for veludført arbejde, også ved de sidste småreparationer sidste mandag. Nu ved vi, hvem vi kan gå til, hvis huset skal lappes yderligere sammen.

Michael Bundgaard Nielsen

HB Ejendomme har lavet flere ting for os; en total renovering af badeværelse i vinteren 2010, en modernisering af et andet badeværelse i sommeren 2011 og senest en modernisering af bryggers i august 2012. Dertil kommer mindre opgaver som montering af vinduer, lofter m.v. Alt sammen er udført på bedste vis og med flotte resultater. Man får altid besøg af positive håndværkere, der gerne kommer med idéer og vejledning undervejs i projekterne. Vi har kun positive erfaringer og bruger helt sikkert gerne HB Ejendomme igen en anden gang.

Marc Masana

Super stykke arbejde. Hurtigt udført, og til den aftalte pris.

Birthe Rosenkilde

Jeg har fået lavet toilet, bad + diverse i småtingsafdelingen. Jeg er meget tilfreds. Kommer altid til den aftalte tid. Meget positive, hensyntagende og hjælpsomme. Har allerede flere projekter i støbeskeen.

Kasper  Kolind

Fik udført malerarbejde og var rigtig godt tilfredse med resultatet. De var fleksible og arbejdede til sent om aftenen, så vi kunne komme igang med indflytningen. Prisen var helt i orden og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.

Se hvad andre siger om os på Trustpilot hvor du også kan anmelde os.

Vi elsker at kigge på huse

Vi har altid elsket at kigge på huse og andre ejendomme, der er til salg og forestillet os hvilke muligheder, der kunne være i dem.
Inden finanskrisen satte boligmarkedet i stå i 2008 nåede vi at købe flere huse, som vi gennemrenoverede og siden solgte.

Dette gør, at vi efterhånden har et godt overblik over processen med en renovering, og ved om mureren eller elektrikeren skal i gang først.

De fleste kommer kun igennem sådan en totalrenovering en enkelt gang eller højst to gange i livet.

Derfor er det en stor fordel, at have en med hele vejen igennem processen, som har prøvet det før, og ved hvad man skal være opmærksom på, hvor man kan spare, og hvor man absolut ikke kan spare eller gå på kompromis.

Brian har gennem årene været igennem et væld af tilstandsrapporter. Sammen med en uddannelse som energivejleder og certificeret termografist gør det ham i stand til at afdække muligheder og udfordringer, både for ombygning og energirenovering  i den pågældende ejendom.